utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jedna mreža ostaje netaknuta i na ovom meču?!

Ekipe Vejle i Odense sastaće se u terminu od 19 časova po našem vremenu, u okviru 30. kola danske Superlige (Relegation Group).

Vejle je u dosadašnjem toku sezone osvojio 36 poena, ostvarivši 9 pobeda, 9 remija i 11 poraza, zbog čega sada zauzima 4. mesto u relegacionoj grupi (od ukupno 6).

Odense ima potpuno isti broj bodova i učinak kao i njihov današnji protivnik, ali se zbog nešto bolje gol razlike u ovom trenutku nalaze na jednoj poziciji iznad.

Međusobne utakmice: Vejle – Odense (www.flashscore.com)

Što se tiče prethodnih utakmica između Vejlea i Odensea, možemo da primetimo da se ni na jednoj od poslednjih 7 nisu zatresle obe mreže. Drugim rečima, na svakom od navedenih 7 susreta bar jedan golman je uspeo da ostane nesavladan čime je bio dobitan tip “NG“. Za nastavak tog niza kladionice nam nude dosta dobru kvotu od oko 2,20. Šta vi mislite, hoće li Danci nastaviti sa sličnim rezultatima?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje