subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

I jednom i drugom timu bodovi neophodni u zadnjem kolu!

Od 19:50 igra se meč poslednje kola Profesionalne lige Saudijske Arabije, a u meču koji može domaćina poslati u niži rang takmičenja ili domaćin ostaviti bez kontinentalnog takmičenja, sastaju se ekipe Al-Fateh i Al-Ittihad.

Al-Fateh se nalazi na 10.mestu sa skorom 6-8-11 i gol razlikom 29:38. Sakupili su 26 bodova, ekipa ispod njih Al Qadisiya ima bod manje, kao i ekipa Al Batin koja se nalazi na mestu koje vodi u niži rang takmičenja. Na domaćem terenu imaju skor 4-3-5 i gol razliku 16:17. Tim je u seriji od tri pobede i jednog nerešenog meča, u svakom meču prolazna je bila igra GG. Al Fateh je ove godine igrao Azijsku Ligu šampiona.

Al-Ittihad se nalazi na 4.mestu sa 52 boda, isto koliko imaju drugi i treći tim na tabeli. Da bi uspeo da dođe do mesta koje vodi u Azijsku Ligu šampiona, uz pobedu, potrebno im je i da jedna od ta dva tima ne pobedi na svom meču. Al Nasr koji je drugi igra na gostovanju kod šampiona Al Hilala, dok trećeplasirani Al Ahli dočekuje bezbrižni Al-Taawon. Al Ittihad ima skor 17-4-4 i sa 3,6 gol po meču, drugi je na listi timova sa najefikasnijim mečevima. Još jedan interesantan podatak je taj da ovaj tim nema još uvek poraz na gostovanjima 10-2-0 skor i gol razlika 31:13.

U međusobnim mečevima poslednjih sezona, Al Ittihad je dosta uspešniji, slavio je na tri meča, dok je 5 mečeva završeno nerešeno. Na stadionu Al Fateha, poslednjih 5 mečeva bilo je GG.

Oduvek se ljubitelji fudbala pitaju ko je motivisaniji u ovakvim mečevima, domaćin može čak i ako bude poražen da opstane u ligi, ali gost sigurno ukoliko ne osvoji makar bod neće igrati kontinentalno takmičenje. Kvota na tradicionalnih GG je 1,44, dok se nama najviše dopada igra u kombinaciji X2&GG, kvote 1,91. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje