petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jenisej ostao bez trojice igrača!

Ruski drugoligaš Jenisej iz Krasnojarska danas se rastao sa trojicom fudbalera kojima je istekao ugovor, te nije bio produžen. Tako će od danas klupa sibirskih “Lavova“ biti kraća za golmana Miloja Prekovića, kao i za štopere Rosena Koleva i Sergeja Cukanova.

25-godišnji srpski golman Miloje Preković je u redove Jeniseja stigao tokom leta prošle godine iz slovačke Iskre (Borčice). On je tokom nedavno završene sezone bio u protokolu za ukupno 18 utakmica, ali ni jednom nije dobio priliku da stane među stative.

26-godišnji bugarski štoper Rosen Kolev igrač ovog kluba postao je takođe tokom leta prošle godine, kada je besplatnim transferom stigao iz redova Volge iz Nižnjeg Novgoroda. Tokom sezone 2016-17 za Jenisej je uspeo da zabeleži 14 nastupa, ali bez rezultatskog učinka.

31-godišnji štoper Sergej Cukanov je u odnosu na drugu dvojicu igrača nešto duže u redovima ekipe iz Krasnojarska, tj. od zime 2016. godine, kada je stigao iz kalinjingradske Baltike. Do danas je uspeo da ostvari samo 3 nastupa (bez rezultatskog učinka), od čega sva 3 tokom prethodne sezone.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje