četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jerv kroz baraž do Prve lige!

Večeras od 19h pala je odluka da li će Bran zadržati prvoligaški status ili će Jerv obezbediti promociju. Već odavno promociju su obezbedili Ham Kam i Alesund koji su bile prve dve ekipe lige. Meč je odigran na neutralnom terenu u Oslo na stadionu Valerenge.

Jerv vodi golom Wichnea u 29.minutu da bi u 33.minutu nesrećni Finne omašuje penal za Brann. U drugom delu igre Bran ipak stiže do izjednačenje i to veoma brzo. U 49.minutu strelac je Heggebo. Samo par minuta kasnije novi penal za Bran, opet izvodi Finne i opet maši. 1:1 je glasio rezultat regularnog toka.

Produžetak nam donosi dramu kakvu samo Hičkok može da režira. Igrač Brana Hove za samo par sekundi dobija crveni jer ruši igrača Jerva i tako pravi penal. Siguran egzekutor je Campos. Isti igrač dovodi Jer u vodstvo od 3:1 u 112.minutu. Kad su svi mislili da je Jerv obezbedio promociju samo 2 minuta kasnije, blickrig Brana i izjednačenje. Prvo u 114.minutu Skanes a potom u 116. Sakor. Samo što su krenuli sa centra par pasova i lopta je opet u mreži i Jerv opet vodi, 4:3. Ni tu nije bio kraj i u poslednjem minutu Nilsen posle odbitka u petercu poravnava na 4:4.

Penali su doneli veliku dramu i tek nakon 9te serije i promašaja Taylora, Ibrahim potvrđuje promociju Jerva 1.put u njihovoj istoriji.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje