petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

John Terry napušta Chelsea na kraju sezone!!!

Fudbalski klub Čelzi i kapiten ovog tima John Terry objavili su danas da će ovaj igrač napustiti klub na kraju sezone posle 22 godine provedene u klubu.

Terry je za oficijalni sajt Čelzija rekao: ,, Posle 22 godine ima puno toga što mogu da kažem i puno ljudi kojima treba da zahvalim u ovom sjajnom fudbalskom klubu. Od trenera, saigrača, osoblja do navijača koji su mi pružali neverovatnu podršku prethodnih godina i ne mogu da im izrazim zahvalnost. Biće prilke da pričam o svojoj budućnosti u narednim nedeljama kada ću odlučiti šta će dalje biti, za sada sam posvećen tome da tim uspešno završi sezonu. Klub i ja smo uvek imali odličan odnosi, koji će se nastaviti bez obzira da li ću igrati negde drugde. Posle pažlivog i dugog razmišljanja sam odlučio da je pravo vreme da odem. Uvek sam se trudio da sve radim u pravo vreme i osećam da je kraj sezone pravo vreme za ovu odluku, kako za mene tako i za klub. Imam osećaj da mogu još da igram ali razumem i da ću u budućnosti imati neke limite kada je reč o Čelziju. Gladan sam novih utakmici i igranja fudbala, tako da ću potražiti novi izazov. Ali zauvek ću biti ,,plavac“ i imam veliku želju da finalnu sezonu u ovom klubu zavšim sa što više trofeja.“

Ovaj igrač odigrao je od 1995 godine od kada je u klubu 713 utakmica, a kao senior 685 mečeva, postigao je 64 gola i zabeležio 29 asistencija. Osvajao je Premijer ligu četri puta, pet puta FA kup, tri puta Liga kup, jednom je podizao pehar Lige šampiona, a jednom pehar namenjen pobedniku Lige Evrope.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje