utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Jokić: Neko je polomio mikrofon, ali ne i Lillarda

Sinoć je u Moda centru odigrana 4 utakmica između Portland Trail Blazersa i Denver Nuggetsa. Ekipa Mike Maloena odnela je pobedu i time izjednačila seriju na 2-2 i stavila pritisak opet na Lillarda i ekipu.

Meč broj 4. završen je rezultatom 116-112 u korist Denvera, a najefikasniji bio je Jamal Murray koji je imao opet 34 poena. Nikola Jokić zabeležio je još jedan tripl-dabl i pridružio se Oscar Robertsonu i Magic Johnsonu kao jedini koji je upisao 4 takva učinka u prvih 11 Plejof utakmica.

Bilo je nekoliko interesantnih situacija na konferenciji za medije posle utakmice. Najviše smeha prviukao je incident sa mikrofonom koji je neko polomio, a Jokić se pravdao da je to neko drugi pre njega uradio.


Kompilacija Nikole Jokića i problema sa mikrofonima:


Na pitanje novinara kako je Denver uspeo da zaustavi Damian Lillarda, Jokić je odgovorio: Brate, on je postigao 30 poena.

Publika u Portlandu ne voli srpskog igrača pošto je njihov trener bio previše oštar prema njemu izjavivši da je u utakmici 3., Jokić namerno udario Kantera u povređeno rame. Celu situaciju oko namere opovgnuo je kako Jokić tako i trener Mike Malone.

Utakmica broj 5. igra se u Denveru 8. maja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje