petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Jonas Olsson napustio WBA!

Švedski fudbaler Jonas Olsson napustio je ekipu engleskog premijerligaša Vest Bromvič Albiona i posle 9 godina vraća se u švedski fudbal u ekipu Djurgarden.

Jonas Olsson je ponikao u švedskom timu Bois odakle 2003. prelazi u ekipu Landskrona, a već 2005. ga kupuje holandski NEC u transferu vrednom 800 hiljade evra. Odlične igre u holandskom prvenstvu naterale su ekipu Vest Bromvič Albiona da za ovog igrača izdvoji 1 milion evra, a on je to klubu vratio sa 261 utakmicom, 14 golova i 11 asistencija. Tokom karijere igrao je i za seniorsku reprezentaciju Švedske, za koju je sakupio 25 nastupa uz 1 gol.

O ovom transferu Olsson je rekao: ,, Sve se desilo vrlo brzo tako da nisam imao vremena ni da se zahvalim mnogim ljudima u klubu. Vratiću se da to uradim prvom prilikom kad budem mogao, zahvalan sam klubu što mi je omogućio ovaj transfer. Iako imam 34 godine, osećam se odlično ali je takmičenje u Premijer ligi zaista teško, a i konkurencija je sve bolja i bolja, tako da je bolje da sada odem, a Albion će uvek imati bitno mesto u mom srcu“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje