petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Jorgandžije“ ostale bez još jednog fudbalera

Nakon Dijega Godina i Antoana Grizmana, svoj odlazak iz redova Atletiko Madrida potvrdio je i dugogodišnji defanzivac ove ekipe, Huanfran.

– “Ovo su moji poslednji dani u Atletiku. Sve ove godine bile su neverovatne i zato su to najbolje godine u mojoj karijeri. Zahvaljujem se svim navijačima na podršci i ljubavi koju su pokazali. Osećaj koji sam imao dok su pevali moje ime je bio fantastičan, bolji čak i od osvajanja trofeja i zato je velika čast biti smatran legendom ovog kluba. Nadam da ću se uskoro vratiti jer je ovo moj dom“, rekao je desni bek.

Huanfran je u redove “Jorgandžija“ stigao još tokom decembra 2010. godine, nakon pet sezona provedenih u Osasuni. Madridska ekipa je tada morala da izdvoji “samo“ 4,25 miliona evra što je ovaj desni bek bez ikakve sumnje nadoknadio sa više od 350 odigranih utakmica u crveno-belom dresu.

Za sada nije poznato koja će biti njegova buduća destinacija i da li će se uopšte baviti profesionalnim fudbalom u narednom periodu, ali pojedini španski portali prenose da je veliko interesovanje za njega pokazala ekipa Arsenala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje