četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još dva trenera ostala bez posla

U sklopu druge lige Rusije, poznatije kao FNL, odigrano je 7 kola i ambicije klubova polako počinju da se kristališu. Ekipe koje su ovu sezonu započele lošim nizom rezultata već su počele da promenama u stručnom štabu, a to se ovog ponedeljka dogodilo u dva kluba, Fakelu iz Voronježa i Tomu iz Tomska.

Iskusni Vladimir Besčastnih je otpušten sa dužnosti glavnog trenera Fakela zbog katastrofalnog učinka na početku ove sezone jer je tim iz Voronježa, na 7 odigranih utakmica, pretrpeo čak 5 poraza i osvojio samo 4 boda. Do imenovanja novog šefa stručnog štaba “plavo-bele“ će voditi Aleksandr Borodkin.

Sa druge strane, klupu Tomska napustio je iskusni Vasilij Baskakov, a saradnja je prekinuta na obostranu saglasnost, prenose tamošnji mediji. Umesto Baskakova, pod čijim vođstvom je ove sezone ostvaren skor od 2 remija i 5 poraza, ekipu iz Sibira će za naredne mečeve pripremiti njegov asistent Viktor Sebeljov.

Osmo kolo Fudbalske Nacionalne Lige na programu je u sredu, 9. septembra, kada će se odigrati 10 od 11 utakmica. Duel između Dinamo Brjanska i Neftehimika je odložen zbog infekcije koronavirusom u taboru domaćeg tima.


Naslovna fotografija: Youtube/ФК Факел Воронеж (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje