četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan efikasan okršaj u Izraelu?!

Sa početkom od 19 sati i 45 minuta na programu je utakmica 10. kola izraelske Ligat ha’Al u kojoj će se sastati ekipe Maccabi Haifa i Hapoel Tel Aviv.

Maccabi Haifa se uoči ovog kola nalazi na 1. poziciji jer je do sada uspeo da ostvari 6 pobeda, 1 remi i 2 poraza i time osvoji ukupno 19 bodova.



Sa druge strane, Hapoel Tel Aviv na svom kontu ima samo 1 pobedu, 3 remija kao i 5 poraza zbog čega trenutno zauzima poslednje, 14. mesto i to sa svega 6 poena.

Međusobne utakmice: Maccabi Haifa – Hapoel Tel Aviv (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ove dve ekipe, možemo da primetimo da su u poslednjih nekoliko godina i Maccabi i Hapoel bili veoma raspoloženi za postizanje golova. Samo na prethodnih 6 susreta njihove mreže su se zatresle ukupno 23 puta što nam daje prosek od skoro 4 gola po meču.

Samim tim, tip “3+“ (1,90) je bio redovna pojava na navedenim utakmicama, dok smo “GG“ (2,30) i “GG3+“ (3,00) videli čak 5 puta. Šta vi mislite, hoće li i danas biti efikasni?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje