subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan “GG3+“ u režiji turskih prvoligaša?!

Dvadesetdrugo kolo turske Super Lige donosi nam utakmicu između Bešiktaša i Trabzonspora koja će se odigrati sa početkom od 17 časova.

Bešiktaš na ovaj meč stiže kao drugoplasirani tim na tabeli jer je do sada osvojio 44 boda (1 manje od vodećeg Fenerbahčea) i ostvario 14 pobeda, 2 remija i 4 poraza.

Trabzonspor, sa druge strane, zauzima 7. mesto na tabeli, dok iza sebe ima skor od 9 pobeda, 6 remija i 5 poraza, pa samim tim i ukupno 33 osvojena poena.

I domaćin i gost se uoči današnjeg duela nalazi u odličnoj formi – Bešiktaš ne zna za poraz na poslednjih 11 utakmica gde je postigao čak 30 i primio samo 5 golova, dok je ekipa Trabzonspora ostala neporažena na poslednjih 6 mečeva uz gol razliku 11:5. Sudeći po svemu tome očekuje nas velika borba na Vodafon Parku u Istanbulu, a sudeći po tradiciji ni golovi ne bi trebalo da izostanu.

Međusobne utakmice: Besiktas – Trabzonspor (www.flashscore.com)

Naime, Bešiktaš i Trabzonspor su na poslednjih 5 međusobnih susreta postigli ukupno 20 pogodaka, tj. u proseku tačno 4 pogotka po meču, a što je interesantno, na svakoj od tih pet utakmica smo mogli da vidimo prolaz tipa “GG3+“. Za nastavak tog niza se nudi kvota 2,10.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje