utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan neefikasan duel u Novom Sadu?!

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica poslednjeg, 38. kola srpske Super Lige u kojoj će se sastati ekipe Proletera i Vojvodine.

Proleter se pred poslednje kolo nalazi na 11. poziciji, na svom kontu ima ukupno 50 bodova, a do sada je zabeležio 14 pobeda, 8 remija i 15 poraza.

Vojvodina, sa druge strane, ima ukupno 71 bod i skor od 21 pobede, 8 remija i 8 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Proleter – Vojvodina (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se prvi put sastale u avgustu 2018. godine, a do danas su u okviru svih takmičenja odigrali ukupno 8 međusobnih utakmica. Interesantno je da smo tokom tog perioda mogli da vidimo svega 9 postignutih pogodaka, što je u proseku tek 1,1 po meču, a pritom su svaki put bili dobitni tipovi “0-2“ (2,10) i “NG“ (2,05).

Šta vi mislite, hoće li Proleter i Vojvodina biti neefikasni i na poslednjoj utakmici u sezoni ili ćemo konačno videti goleadu u njihovoj režiji?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje