petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan neefikasan okršaj u Novom Sadu?!

Ekipe Proletera i Napretka sastaće se ove subote sa početkom od tačno 14 časova, u sklopu 14. kola srpske Super Lige.

Proleter se nakon 13 odigranih kola nalazi na 6. poziciji sa 23 boda, a do sada je uspeo da ostvari 6 pobeda, 5 remija, kao i 2 poraza. Ono što bi trebalo napomenuti jeste da na utakmicama ove ekipe viđamo ubedljivo najmanje golova.



Sa druge strane, kruševački Napredak je do sada zabeležio 2 pobede, 4 remija i čak 7 poraza te na ovu utakmicu stiže kao 16. tim na tabeli i to sa svega 10 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Proleter – Napredak (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, rezultati sa istih ukazuju na to da ove dve ekipe nisu previše napadački orijentisane. Tako su se na poslednjih 8 utakmica, odigranih od maja 2013. do marta 2020. godine, njihove mreže zatresle svega 11 puta ili u proseku 1,37 puta po meču.

Za nastavak neefikasnog niza Proletera i Napretka, pa samim tim i za novi “0-2“, nudi se kvota 1,70, ali ukoliko mislite da će se taj niz ipak prekinuti, tip “3+“ možete odigrati po kvoti 2,05.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje