utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan neefikasan okršaj u Paragvaju?!

U noći između ponedeljka i utorka, tačnije od 1 sata nakon ponoći, odigraće se meč 20. kola paragvajske Primere Division u kojem će se sastati Nacional Asuncion i River Plate.

Nacional Asuncion je od početka ove sezone zabeležio 6 pobeda, 6 remija i 7 poraza, zbog čega se trenutno nalazi na 7. poziciji sa ukupno 24 boda.

River Plate ima jedan bod više i zauzima jedno mesto iznad svog protivnika. Na 19 do sada odigranih utakmica je ostvario 7 pobeda, 4 remija kao i 8 poraza.



Pored dosta sličnog učinka u proteklom periodu, ono što je zajedničko za ove ekipe jeste i neefikasnost, s obzirom na to da je tip “0-2“ bio dobitan na čak 13 od 19 utakmica domaćeg i 10 od 19 utakmica gostujućeg tima.

Međusobne utakmice: Nacional Asuncion – River Plate (www.flashscore.com)

Situacija nije ništa drugačija ni kada je reč o njihovim međusobnim okršajima, jer su se na prethodnih 6 utakmica mreže zatresle svega 9 puta ili u proseku manje od jednom po meču. Zahvaljujući tome, tip “0-2“ je bio redovna pojava, a ukoliko mislite da će se taj niz nastaviti, isti možete ispratiti po kvoti 1,70.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje