subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna potencijalna goleada i odlična kvota u Japanu

Sa početkom od 12 sati po našem vremenu na programu je meč sedmog kola japanske J2 League između ekipa Renofa Yamaguchi i Tokushima Vortis.

Renofa Yamaguchi je na startu ove sezone upisao 1 pobedu, 4 puta odigrao nerešeno i pretrpeo 1 poraz, te u ovom trenutku ima 7 bodova i zauzima 13. mesto na tabeli.

Tokushima ima samo jedan bod više u odnosu na današnjeg protivnika, ali se sa skorom od 1 pobede i 5 poraza u ovom trenutku nalazi na 7. poziciji.

Međusobne utakmice: Renofa Yamaguchi – Tokushima (www.flashscore.com)

Međusobni dueli ovih dveju ekipa su godinama bili poznati po punim mrežama, a posebno veliki broj pogodaka smo mogli da vidimo u periodu od avgusta 2017. do oktobra 2020. godine kada su se mreže Renofe Yamaguchi i Tokushime zatresle ukupno 25 puta (7 utakmica) ili u proseku 3,57 puta po meču. Za nastavak niza efikasnih partija, odnosno tip “3+“ koji je prošao na svih 7 odigranih mečeva, kladionice su ponudile kvotu 2,35.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje