petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna šansa za Hulkenberga, Peres i dalje pozitivan

Vozač Rejsing Ponta Serhio Peres neće voziti na Velikog nagradi 70-godišnjce Formule 1 koja se vozi u Silverstonu, jer je i dalje pozitivan na koronavirus.

Serhio Peres je propustio prethodnu trku koja se takođe vozila u Silverstonu, jer je samo dan pred prve treninge saznao da je pozitivan. Iako je proveo sedam dana u izolaciji Peres je i dalje pozitivan.

Izostajanjem Peresa i ovog vikenda stvorila se još jedna šansa za Nika Hulkenberga koji će biti zamena za Peresa. Prethodnog vikenda Hulkenberg nije dobio pravu priliku da se trka u Silverstonu, jer je imao problema sa bolidom. Ipak, dobio je novu šansu i ovog vikenda će gotovo sigurno biti na stazi zbog čega su mnogi uzuđeni.

Uzbuđen sam što ću opet biti na Silverstonu. Prošlog vikenda sam ušao u nepozatojer nisam bio u ovom timu nekoliko godina i vozio sam bolid koji nikada pre nisam vozio. Naučio sam mnogo o njemu i spreman sam da primenim svoja iskustva. Lakše je jer se trkamo na istoj stazi, a tim je uradio odličan posao u želji da nađem brzinu. Možemo da se borimo za poene ovog vikenda što mi je cilj. Želim sve najbolje Čeku i da se oporavi“, rekao je Niko Hiklenberg.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje