četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još petorica igrača potpisala za Krila Sovjetov!

Ekipu Krila Sovjetov iz Samare pojačalo je još 5 igrača, ukupno 7 tokom ovog subotnjeg dana. Pored Azera Alijeva i Sergeja Samodina iz Jeniseja, u ovu ekipu pristigli su još Kiril Gocuk, Oleg Lanin, Mihail Tihonov, Pavel Golišev i Danil Klenkin.

24-godišnji štoper Kiril Gocuk prešao je iz jaroslavskog Šinjika za još uvek nepoznatu sumu, a pritom je potpisao trogodišnji ugovor. Za “Medvede“ je tokom prethodne sezone ostvario 37 nastupa, a pritom je upisao 3 gola i 2 asistencije.

21-godišnji defanzivni vezista Oleg Lanin stigao je na jednosezonsku pozajmicu iz rezervnog kluba Krasnodara (Krasnodara-2). Za Krasnodar-2 je od leta 2014. godine ostvario ukupno 29 nastupa, a pritom je postigao 1 gol. Tokom prethodne sezone na pozajmici u krasnojarskom Jeniseju ostvario je 40 nastupa, uz 1 postignut gol.

18-godišnji desni krilni vezista Mihail Tihonov krenuo je putem svog oca, novog glavnog trenera ekipe – Andreja Tihonova, te je i on stigao iz redova krasnojarskog Jeniseja, potpisavši jednogodišnji ugovor. Tokom prošle sezone za sibirske “Lavove“ ostvario je svega 7 nastupa, a upisao je i 1 asistenciju.

29-godišnji ofanzivni vezista Pavel Golišev stigao je kao slobodan agent nedugo po raskidu ugovora sa ekipom Toma iz Tomska, a saradnju sa novim klubom zaključio je na jednu godinu. Za Tom iz Tomska je tokom prolećnog dela prošle sezone odigrao 17 utakmica i pritom postigao 2 asistencije, a takođe je obavljao dužnost kapitena.

26-godišnji ofanzivni vezista Danil Klenkin poslednji angažman imao je u redovima Tjumenja, a sa novom ekipom potpisao je ugovor na 2 godine. Za Tjumenj je od leta 2013. godine ostvario 107 nastupa, uz 20 golova i 20 asistencija. Tokom prethodne sezone na terenu se pojavio 37 puta, a postigao je 9 golova i 12 asistencija, zbog čega je postao drugi strelac i prvi asistent ekipe, ali i prvi asistent Fudbalske Nacionalne Lige.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje