petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Juče je igrao finale, a već sutra mora biti u Monte Karlu!

U prvom kolu mastersa u Monte Karlu sastaće se Nemac Filip Kolšrajber i Amerikanac Tenis Sandgren.

Ovde imamo jednu veoma lepu situaciju koju bi mogli da naplatimo. Kao što verujemo da znate, Sandgren je juče igrao finale Hjustona, a već sutra mora biti u Monte Karlu. Prvo što bismo pomenuli jeste poraz u finalu koji je sigurno bio bolan za njega, jer do sada nikada nije osvojio titulu. Druga stvar je što let iz Hjustona do Monte Karla traje preko 10 sati, tako da neku pripremu za taj meč neće imati. Promena vremenske zone kao i klime će sigurno uticati na Sandgrena i njegovu igru.

Za sada nije izašla informacija da je Sandgren odustao od turnira i mi ne verujemo da će on to učiniti. Prvo kolo donosi zaradu od 17 350 eura što je pozamašna suma za pojavljivanje na turniru. S obzirom da je do juče Sandgren igrao čelendžere na kojima je titula donosila ovoliki novac, ne verujemo da će on tako nešto ispustiti.

Kladionice nisu dale kvote, ali verujemo da će se to desiti u toku dana. Bez obzira na celu situaciju Kolšrajber je za klasu jači igrač od Sandgrena i verujemo da će lagano izaći na kraj sa njim. Naš predlog je pobeda Nemca maksimalnim rezultatom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje