Advertisement
MaxBet

Za danas smo izdvojili jedan meč mimo Vimbldona koji je za nas must bet, pa šta bude. Radi se o meču sa čelendžera u Braunšvajgu, u kome će snage odmeriti Kasper Rud i Danijel Altmaier.

Ovde ćemo ukazati šansu Altmaieru, koji je domaći igrač, a u narednih par rečenica saznaćete i zašto.

Juče smo igrom slučaja pratili meč Rusa protiv Hanfmana. Rud jeste dobio taj meč, ali ga je dobio na jedvite jade. Hanfman je pre tog meča osvojio čelendžer u Ludvigšafenu, i juče je igrao osmi dan za redom tenis. Dakle, titula, promena grada, jako težak ritam i logičan sled događaja je lagana pobeda Ruda. Ipak, ona je sve bila samo ne lagana, a verovali, ili ne Rud je mogao lagano da izgubi. Da stvar bude još gora, Hanfman je veći deo meča igrao povređen i propustio sijaset šansi za prolaz u narednu rundu.

Rud je bio kastastrofalno loš, a to se posebno odnosi na servis koji je bio baš ranjiv. Hanfman je do brejk lopti dolazio kao od šale, a statistika kaže da je imao devet brejk lopti i da je napravio četiri brejka. Ovako na prvi pogled to ne izgleda tako strašno, ali pored ovih brejk lopti i brejkova bilo je još mnogo 0-30 situacija, koje Hanfman nije iskoristio.

Bude li Rud ponovio sličnu igru danas neće imati šansu u to smo ubeđeni, jer dva puta sa onako lošom igrom ne može da se izvuče.

Mi smo se ovde odlučili za kontra hendikep gemove na Altmaiera, a margina je 4,5. Rud baš loše igra, servis mu je ranjiv i mišljenja smo da Altmaier uz neki brejk kojih će sigurno biti može da pokrije ovaj hendikep.

Predlog za klađenje: Konta hendikep Altmaier -4,5 1,80
Opcija 2: Više od 20,5 gemova 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.