subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Junajted produžio saradnju sa napadačem!

Mančester Junajted i mladi napadač Mejson Grinvud (Mason Greenwood) produžili su postojeći ugovor do 30. juna 2025. godine. Kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba, ostavljena je i mogućnost da se ta saradnja produži na dodatnih 12 meseci, ukoliko obe strane budu zadovoljne.

– Mejson Grinvud: “Kada dođete u klub sa samo 7 godina sanjate da jednom zaigrate i za prvi tim. Naporno sam radio da bih dostigao ovaj nivo. Poslednje 2 godine su bile sjajne, ali još mnogo toga tek treba da postignem i znam da je ovo savršena sredina za moj fudbal.

– Ole Gunar Solskjer: “Mejson je izuzetan talenat i pravi pokazatelj kvaliteta naše Akademije. Dosta je napredovao ove sezone, pokazao zrelost i mogućnost da se prilagodi načinu igre. Razvio se u jednog od najboljih mladih igrača u zemlji.

Devetnaestogodišnji napadač je ove sezone odigrao ukupno 29 utakmica u dresu “Crvenih đavola“, na kojima je postigao 4 gola i 5 asistencija. Sveukupno, za prvi tim je od 2018. godine odigrao 82 utakmice u okviru svih takmičenja.


Naslovna fotografija: Youtube/Manchester United (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje