četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Juniori startovali pobedom na EP: Srbija – Slovenija 68:60

Reprezentacija Srbije, igrači rođeni 1998. godine i mlađi, startovala je pobedom na Evropskom prvenstvu koje je danas počelo u Samsunu (Turska). Izabranici selektora Milana Gurovića u okviru prvog kola grupe D savladali su selekciju Slovenije posle velike borbe i pregršt uspona i padova tokom svih 40 minuta. Zbog kratkog pripremnog perioda i neuigranosti, srpski juniori su često previše grešili i promašivali, ali su uspeli sve da nadokande ogromnom borbenoću i željom za trijumfom. Naš mladi tim je najbolje odigrao u ključnim momentima poslednje četvrtine kad je preko sjajnog tandem Aleksa Radanov – Boriša Simanić uspeo da pronađe put do pobede koja će mnogo značiti u nastavku šampionata.

 

U okviru drugog kola grupe D reprezentacija Srbije se u subotu 17. decembra od 16:30 časova sastaje sa selekcijom Rusije, koja je danas poražena od Francuske – 53:48.kss

SRBIJA 68:60 SLOVENIJA

SRBIJA: Đorđević 10, Uskoković 7, Momirov, Mišković 6, Beslać 1, Musić 3, Radanov 23, Simanić 18, Glišić, Stepanović, Nikolić, Simović.

SLOVENIJA: Ožegović 14, Kunc, Skedelj 2, Stablaj, Suša, Bratec 10, Kralj 7, Vesel 11, Janezič 2, Jurček 10, Šiška 4, Mlakar.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje