Advertisement
BetWinner

Izgleda da je uprava Juventusa rešila da ove godine stvori tim koji će napasti titulu prvaka Evrope i u toj nameri već je angažovano nekoliko zvučnih pojačanja. Posle odlaska Stefana Lihštajnera, ukazala se potreba za pojačanjem na mestu desnog beka, a nju će popunuti 24-godišnji igrač Valensije, Žoao Kanselo, koji je plaćen 36 miliona funti, a sa Juventusom je potpisao ugovor do 2023.godine

https://twitter.com/juventusfc/status/1017461147719565314

Žoao Kanselo igra na poziciji desnog beka. Svoju karijeru je počeo u redovima Benfike, gde je igrao do sezone 2014/15 kada prelazi u špansku Valensiju, ali prve dve sezone provodi na pozajmicama u Benfici, da bi posle dobrih partija u Valensiji, prošle sezone bio na pozajmici u Interu koji nije imao dovoljno novca da ga otkupi, a Juventus je iskoristio tu situaciju. U dresu Intera, odigrao je 28 mečeva, postigao 1 gol i zabeležio 4 asistencije. Nastupao je za sve mlađe kategorije selekcije Portugala, a za seniorski tim nastupio je na 6 mečeva uz 3 gola.

O dolasku u Juventus je rekao: ,, U timu Juventusa igra puno igrača koji me imresioniraju. Juventus dominira Serijom A mnogo godina i to je glavni razlog što sam došao ovde. Želim da osvojim puno titula i da nastavim sa pobedama. Osvajanje Lige šampiona je svima cilj, a dolazak Kristijana Ronalda će samo podići nivo kvaliteta u timu, ali ne smemo da zaboravimo ni da će ostali timovi biti jaki.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here