petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kad se ove dve ekipe sastanu mreže ne miruju!

Sa početkom od 17 sati i 50 minuta na programu je utakmica 9. kola Saudi Professional League u kojoj će se sastati Al-Ittihad i Al-Raed.

Al-Ittihad se nakon 8 odigranih kola nalazi na 4. poziciji, na svom kontu ima ukupno 13 bodova, a do sada je ostvario 3 pobede, 4 remija i 1 poraz.

Al-Raed, sa druge strane, ima skor 3 pobede, 1 remi i 4 poraza zbog čega u ovom trenutku, sa 10 osvojenih poena, zauzima 12. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Al-Ittihad FC – Al-Raed (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe mogu da se pohvale veoma efikasnim izdanjima u proteklih nekoliko godina, bar kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, jer smo na poslednjih 9 mogli da vidimo čak 36 ili u proseku tačno 4 gola po meču.

Takvi rezultati su bili dovoljni i da se na svakom meču zatresu obe mreže, tj. da “GG“ (1,70) bude dobitan 9 puta u nizu. Pored toga, “3+“ (1,75), pa tako i “GG3+“ (2,20), videli smo čak 7 puta. Hoće li Saudijci i ovog puta biti raspoloženi za igru na gol više?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje