četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kada igraju na svom terenu znaju samo za pobedu!

U noći između srede i čevrtka, tačnije od 2 sata i 15 minuta, na programu je utakmica 6. kola ekvadorske Lige Pro u kojoj se sastaju Emelec i Mushuc Runa.

Emelec na početku ove sezone ima katastrofalan skor, 1 pobedu, 1 remi i 3 poraza, zbog čega sada zauzima 14. mesto na tabeli sa svega 4 poena.



Mushuc Runa nije ništa bolji tim, jer se u ovom trenutku nalazi na 10. poziciji sa 5 osvojenih bodova i učinkom od 1 pobede, 2 remija i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Emelec – Mushuc Runa (www.flashscore.com)

Emelec je protiv današnjeg rivala na svom terenu odigrao ukupno 7 utakmica, a na svakoj od njih je došao do pobede. Jedan od razloga za to bi mogla da razlika u nadmorskoj visini jer se Ambato, grad iz kojeg stiže Mushuc Runa, nalazi u Andima na oko 2500 metara iznad nivoa mora, a Guayaquil, gde će biti odigrana ova utakmica, na manje od 10 metara. Videli smo mnogo primera gde je ta razlika u velikoj meri uticala na fudbalere, a ništa drugačije ne bi trebalo da bude ni u ovom slučaju.

Ako mislite da će Emelec nastaviti niz pobeda na svom terenu, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,65, a kombinaciju “1&D2+“ po kvoti 2,00.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje