četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kada je on akter meča over je jedina opcija

U okviru prvog kola turnira u Hjustonu sastaće se Japanac Taro Danijel i Hrvat Ivo Karlović. Kao što i naslov ovog teksta kaže, kada je Ivo Karlović akter meča over je jedina opcija.

Svi su se možda začudili zašto Karlović igra na šljaci, ali mnogi ne znaju da je ova šljaka u Hjustonu najbrža šljaka na svetu. Zato na ovom turniru imamo vrsne servere poput Karlovića, Iznera, Kverija i ostlih. Turnir je izrazito jak, a pošto je podloga brza serverima servis obavlja veliki deo posla. Verovali, ili ne Karlović je jednom bio šampion Hjustona davne 2007. godine tako da ga nikako ne treba potceniti. Iako ne igra svoj najbolji tenis, vi nikada ne znate kada će biti njegov dan kada je servis u pitanju, i zato je nezgodno igrati protiv njega.

Sa druge strane će biti Japanac Danijel koji najviše voli da igra na šljaci. Ono što on treba da radi jeste da produžava poen što je više moguće. Karlović je takve konstitucije da mu je kretanje na šljaci jako otežano. Ako bude bio pametan, Danijel će igrati dosta drop šotova, jer Karlović sa onakvom visinom sigurno nije sposoban da proklizava na šljaci. Šljaka je podloga na kojoj se najviše vidi šta teniser u stvari zna, a po nama Danijel zna dovoljno da barem zadrži svoj servis do taj brejka.

Iz tog razloga najbolja opcija je prvi set više od 10,5 gemova što je ujedno i naš predlog.

Predlog: Prvi set više od 10,5 gemova 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje