Advertisement

Poslednji meč iz NFL-a na koji ćemo mi staviti novac ove nedelje odigraće Los Anđeles Čardžers i Sijetl Sihoksi. Kladionice su izašle sa nama nerazumnim kvotama, jer ne može biti kvota na Sijetl 1,55 nema šanse. Kladionice se vrlo verovatno vode činjenicom da Čardžersi nemaju “vruć” domaći teren, ali ovaj tim je projektovan kao top 5 kandidata za samo finale i nikako ne mogu biti autsajderi danas.

No to nije ni bitno toliko, jer nas ne interesuje konačan ishod. Mi idemo u pravcu poena, a smatramo da će ovaj meč biti tvrd i na mali broj poena.

Los Anđeles Čardžersi su jedna od popunjenijih ekipa ove sezone. Iako imaju problema sa produženjem ugovora sa Melvinom Gordonom, ima tu igrača koji mogu bez problema da ga zamene. Da Čardžersima gori pod nogama oni bi pristali na uslove Gordona, a svo ovo odlaganje potpisa novog ugovora je jasan pokazatelj da su Čardžersi mirni i bez njega.

Danas će starteri dobiti nešto veću ulogu. Filip Rivers bi konačno mogao da odigrao četvrtinu, ili poluvreme i to će biti zanimljivo gledati. Ipak, to ne znači da će Čardžersi uvek poentirati, jer odbrana Sijetla je svakako jači tim.
Kada na terenu bude izašao rezervni kvoterbek, Čardžersi će biti u velikom problemu kada je napad u pitanju, jer nisu ni približno kvalitetni kao starteri. To se najbolje videlo protiv Nju Orelansa kada su imali dvocifrenu prednost, ali na kraju su izgubili.

Što se Sijetla tiče to je ekipa koju nikada ne treba potceniti. Pit Kerol u tandemu sa Raselom Vilsonom čuda pravi, pa su eto tako Sihoksi prošle sezone igrali plej of iako im niko nije dao ni promil šanse. U nedostatku hvatačkih opcija Pit Kerol se okrenuo trčanju i to je urodilo plodom.

Napad Sijetla nikada nije bio lep za oko, teško poentiraju, ali na veliku želju i brutalno dobru odbranu oni nekako nađu način do pobede. Odbrana Čardžersa je protiv Nju Orleansa pokazala da može da igra protiv najjačih napada i po našem skromnom mišljenju mogu da pariraju skromnom napadu Sijetla.

Rezervisti Sijetla takođe nisu sjajni. Na prethodnoj utakmici Pekston Linč i J. T. Beret su imali 6/15 za 67 jardi i 0/3 i 1 intersepšn. Zaista skromno i mi tu ne vidimo da će biti mnogo poena.

Rezervisti i kod jednih i kod drugi će mahom ići na trčanje, a u takvim okolnostima se brzo menja posed lopte i troši se mnogo vremena.

Mišljenja smo da će odbrane ovde biti u prvom planu te smatramo da je under 40,5 poena najbolja opcija za ovaj meč.

Predlog za klađenje: Manje od 40,5 poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ne sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here