subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kada se oni sastanu mreže uglavnom miruju

Ekipe Garbarnia i Pruszkow sastaće se ove nedelje, sa početkom od 17 časova, a taj duel biće odigran u sklopu 30. kola poljske Division 2.

Garbarnia se uoči ovog kola nalazi na 13. poziciji, a u dosadašnjem toku sezone je sakupila 38 bodova, pritom ostvarivši 10 pobeda, 8 remija i 11 poraza.

Pruszkow, sa druge strane, ima 40 poena i zauzima 9. mesto na tabeli. Na ukupno 29 utakmica ostvarili su 12 pobeda, 4 remija kao i 13 poraza.

Međusobne utakmice: Garbarnia – Pruszkow (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobno odigranih utakmica, odigranim između aprila 2013. i oktobra 2019. godine, ove dve ekipe nisu bile preterano raspoložene za postizanje golova.

Tokom tog perioda njihove mreže su se zatresle svega 6 puta, što je bilo dovoljno za redovan prolaz tipa “0-2“. Ukoliko mislite da Garbarnia i Pruszkow ni danas neće nadmašiti granicu od 2,5 gola, ovaj tip možete odigrati po kvoti 1,90.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje