Advertisement
BetWinner

Sa početkom od tačno 20 časova na programu je utakmica 5. kola mađarske OTP Bank Lige u kojoj će se sastati Puskas Academy i Mezokovesd-Zsory.

Puskas Academy se trenutno nalazi na 4. poziciji, ima ukupno 6 bodova, a do sada je, na 3 odigrane utakmice, zabeležila 2 pobede i 1 poraza.Mezokovesd-Zsory, sa druge strane, ima 2 pobede, 1 remi kao i 1 poraz zbog čega u ovom trenutku zauzima 3. mesto na tabeli i to sa 7 poena.

Međusobne utakmice: Puskas Academy – Mezokovesd-Zsory (www.flashscore.com)

U proteklih nekoliko godina Puskas Academy i Mezokovesd-Zsory nisu bili preterano raspoloženi za postizanje golova, što pokazuje i podatak da su na 8 međusobnih utakmica, odigranih između septembra 2018. i marta 2020. godine, uspeli da postignu samo 11 golova.

Samim tim, tip ”0-2” je bio i više nego redovna pojava, a ukoliko mislite da će se taj niz nastaviti i nakon devete vezane utakmice, isti možete odigrati po kvoti 1,90.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.