četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kako je kladionica zavrnula igrača?

Sigurno da je online kladionica umnogome olakšala kladioničarima uplate, jer ne moramo da ustanemo iz kreveta ne bi li odigrali Real Madrid Barcelona 2, ili Bayern 2 i 3+. Međutim, postoji i druga strana medalje gde u tehnologiji se neretko desi i po koja sistemska greška kladionici koja ide na žal samom kladioničaru koji je svoj tiket odigrao online.

Na partnerskom sajtu www.t1x2.net naišli smo na iskustvo kladioničara koji je odigrao tiket, a on je naprsno nestao sa računa. Pročitajte o čemu se radi (kladionicu nećemo imenotvati u našem članku)

stubborn:

Ovako , u vezi mog sinocneg nestalog tiketa u srpskoj kladionici
Tiket koji je prosao, bio u aktivnim tiketima
Njihov odgorovor:
Pomenuti tiket u nasem sistemu na statusu odbijen, a usled manjeg nepredvidjenog tehnickog problema, samim tim, sredstva za isti nisu povucena sa standard racuna vaseg korisnickog naloga

znaci oni uplacen tiket mogu odbiti kad hoce, a najgore taj tiket je danas prosao, znaci dobitan je


Napišite nam vaša loša iskustva sa kladionicom u komentarima.

Povezani članci

2 Komentari

  1. Ako NE SMETE DA IMENUJETE LOPOVSKU KLADIONICU, onda nemojte ni da pisete ovakva iskustva igraca, NIJE NI LEPO NI UCINKOVITO, a pomalo vuce na to DA STE SVI VI ISTI. Svi na kraju izvucete guzicu, SAMO IGRAC, OD KOJEG SVI ONI ZIVE A I VI TAKODJE ZIVITE OD NJEGA, OSTANE KRATKIH RUKAVA u svakoj situaciji, STO DALJE IMPLICIRA, DA JE IGRAC UVEK GOLJA I UVEK BUDALA!
    Zato gledajte b8bsvoj posao i pomozite AKO ZELITE I MOZETE TOM „GOLJI“, OD KOGA SVI ZIVE,DA SE BAR NADA DA CE NEKAD NESTO DA „DOBIJE“, ako nista druga bice mu lakse DOK SE NADA!

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje