četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kako je ko kupovao u ABA ligi do sada?!

ABA liga je nakon odluka najjačih evropskih klupskih takmičenja da završe sezonu, odlučila da je najbolje da to i ona učini. Međutim, timovi, gledaju da među ostalog i novim pojačanjima, budu što konkurentniji u novoj sezoni, koja počinje u ranu jesen.

Budućnost VOLI je dovela Rašada Vona iz Igokee. Mornar je doveo Aleksandra Lazića iz Primorske, Marka Jeremića iz FMP-a i Tejlora Smita iz Nantera. Igokea je dovela čak 5 košarkaša, a među njima su: Atiba Voler iz Mornara, Edin Atić iz Mege, Stefan Fundić iz Zadra, Marko Jošilo iz Krke i Džeki Karmihael iz Burga.

Cedevita Olimpija je dovela dvojac iz Primorske Alen Hodžić i Žiga Dimec, kao i Kendrika Perija iz Mege. Cibona je dovela Tonija Nakića iz Šibenika i  Matea Drežnjaka iz Širokog. Split je doveo Sani Čampara iz Slobode.

Crvena Zvezda i Mega su promovisale nove trenere Sašu Obradovića i Vladu Jovanovića. Uz to Mega je dovela Aleksandra Cvetkovića iz Manrese i D.S. Smita iz Port Vejna, dok je Zvezda u svoje redove iz FMP-a vratila Aleksu Radanova.


Slika preuzeta sa sajta: https://www.eurohoops.net

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje