četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kameron Nori – Rejli Opelka – Najava finala u Delrej Biču

Veliko finala turnira u Delrej Biču donosi duel između domaćeg igrača Rejlija Opelke i Britanca Kamerona Norija.

Kladionice ovde nemaju favorita te su postavile egal kvote, a margina za gemove iznosi 23,5.

Šta reći za Opelku koji žari i pali u poslednje dve nedelje. Nakon što je osvojio Dalas evo ga u finalu Delrej Biča. Juče je dobio Milmana posle tri taj brejka u meču koji je trajao preko tri sata. Pitanje je koliko je energije ostalo u njemu, ali ne sumnjamo da će dati sve od sebe da podigne još jedan trofej na domaćem tlu.

Nori sa druge strane evidentno diže formu. Nakon katastrofalnog nastupa na turnirima u Australiji Nori je odigrao sasvim pristojno prethodne nedelje, a već ove je u finalu. Imao je jako težak meč protiv Korde koji je nekako izvukao, ali već sutradan je odigrao dosta bolji meč protiv Pola i lagano ga dobio.

Stilski gledano ova dva igrača su nebo i zemlja. Opelka zavisi od servisa, a sa druge strane Nori od igre sa osnovne linije. Imamo jednog agresivnog napadača i igrača koji voli da prebacuje i čeka greške protivnika.

Treba forsirati Opelku dok ne lipše što bi rekli. Verujemo da će adrenalin koji donosi finale da prostruji kroz njega i dati mu snagu da odigra i ovo finale. Generalno gledano Opelka igra dobro finala i dobro protiv levorukih tenisera. Verujemo da će imati snage da servira, a u takvim okolnostima NOri neće imati mnogo šansi ma kako dobar defanzivac bio.

Sa druge strane Nori ne bi trebao da ima problema sa svojim gemovima, te ovih 23,5 i ne izgleda mnogo visoko.

Predlog za klađenje: Više od 23,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje