sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kamerun – Australija (Kup Konfederacija) najava i prognoza meča!

Od 17 časova na programu je meč drugog kola u grupi B na Kupu Konfederacija, a sastaju se selekcije Kameruna i Australije. Meč će se odigrati na Krestovsky stadionu u Sant Petersburgu, a sudiće ga sudija iz Srbije, Milorad Mažić.

Kamerun je u prvom meču ,,namučio“ favorizovan Čileance i do pred sam kraj meča uspeli su da zadrže rezultat 0:0, ali nisu izdržali do kraj. Celu utakmicu selekcija Čilea bila je opasniji rival, a propustili su i puno šansi. Najbolju šansu za Kamerun propustio je Moukanđo iz slobodnog udarca. Kamerun je uputio samo jedan udarac u okvir gol rivala. Opet je primetan nedostatak klasičnog organizatora igre, naročito kada taktika sa kontranapadima ne donese željeni rezultat. Kao i u prvom meču, neće igrati levi bek Ojongo, koji je bio standardan prilikom osvajanja šampionata Afrike. U slučaju poraza Kamerun neće imati šansi za plasman u polufinale.

Selektor Kameruna je o meču rekao: ,, Pogledao sam nekoliko mečeva Australije, i video da postoji dosta entuzijazma u ovom timu, dosta želje za borbom, tako da će biti jako teško igrati protiv njih. Oni igraju različitim stilom od naših prethodnih protivnika Čileanaca, ali su svejedno odličan tim. Moramo da ih savladamo kako bi održali naše nade u plasman u narednu rundu.“

Autralija je pružila odličan otpor Nemačkom timu i postigla dva pogodka, a uz to, stvorila je još puno šansi i ozboljno pretili da naprave iznenađenje već u prvom meču. Malo iznenađenje priredio je selektor Australije izostavljanjem Tima Kejhila iz prve postave. Dobru partiju pružio je centralni vezni fudbale Moj, kao i Tom Rogić, fubaler Seltika. Selektor Australije Posteceoglu je izjavio: ,, Nikada nisam gledao na to da je neku utakmicu lakše pobediti od druge. Ako počnete tako da razmišljate možda ćete propustiti neku šansu. Želimo da igramo utakmicu po našim uslovima i tako ćemo pristpiti i meču sa Kamerunom.“ Svi igrači su na raspologanju za ovaj meč. U slučaju poraza Australija neće imati šansu za polufinale.

Ova dva tima gaje različite stilove igre, dok se od Australije očekuje da vodi utakmicu večeras i pokuša da bude opasna tokom celog meča, Kamerun će tražiti šansu iz kontranapada, a odbrana Australije ne uliva baš puno poverenja kada iza njih ostane puno prostora, tako da brzi napadači Kamerun mogu da zaprete i postignu gol.

PREDLOG za klađenje:

GG (oba tima daju po gol) kvota 1,70

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje