petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanađanin je predao meč u dubl konkurenciji

Drugi meč koji je nama zanimljiv za klađenje odigraće Miloš Raonić i Marko Ćećinato. Bez obzira što je Raonić izraziti favorit ne verujemo da će baš tako lako pobediti, ako uopšte bude pobedio.

Ako niste gledali onda ste barem mogli pročitati da je Raonić uspeo da izgubi set protiv domaćeg igrača iz Monaka Luke Katarine. Inače, Katarina nije ni u prvih 300 igrača sveta i kada protiv takvog igrača izgubite set onda je to jasan pokazatelj u kakvoj ste formi. Možda je tu Raonić malo i kalkulisao, možda su i kladionice tu umešale svoje prste, ali očigledno je da Raonić još uvek traži ritam. Takođe, treba napomenuti da je Raonić predao meč u dubl konkurenciji zbog problema sa levim okom.

Njegov današnji protivnik Ćećinato je odigrao sjajan meč protiv Džumhura. Iako je loše počeo sa dva izgubljena servisa sve nakon toga je bila čista perfekcija. Kada je pronašao pravi tajming za svoje udarce nije postojala šansa da Džumhur nešto uradi. Riternirao je sjajno, birao je prava rešenja i na kraju potpuno zasluženo slavio.

Ključ ovog meča jeste da Ćećinato u meč uđe kako treba. Ne sme sebi da dozvoli da uđe loše u meč kao protiv Džumhura, jer Raonić ima mnogo bolji servis i teško mu ga je oduzeti.

U nekim dužim razmenama Ćećinato na ovoj sporoj šljaci sigurno može da se nosi sa Raonićem posebno, jer se ovaj maksimalno izvlači na forhend. To će mu dosta olakšati da osvaja poene, jer ne možete sa jednim udarcem da pobedite na šljaci. Samopouzdanja kod Italijana ne manjka tako da ne verujemo da će izaći uplašeno.
Prvih par gemova su ključ, jer ako ga tu Raonić ne slomi meč će biti egal u to nema sumnje, jer Raonić ne igra ništa posebno.

Predlog: Više od 22,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje