Advertisement
MaxBet

U okviru trećeg kola mastersa u Sinsinatiju gledaćemo duel između Miloša Raonićca i Denisa Šapovalova. Biće ovo njihov drugi meč ove sezone, a kladionice su iz nekog razloga stavile Raonića za favorita sa čim se mi baš i ne slažemo.

Ova kvota na Raonića je produkt ovde dve pobede koje je on ostvario ovde u Sinsinatiju. Raonić je pobedio Lajovića i Jazirija, ali po našem mišljenju to nisu protivnici koji prikazuju pravo stranje kod Raonića. Lajović je realno loš na betonu, a ove turnire po Americi igra samo da bi uzeo novac. Sa druge strane, Malek Jaziri je igrač između ATP i čelendžer niovoa koji u poslednje vreme igra jako loše. Raonić je oba meča dobio lagano, pa su kladionice postavile kvotu 1,55 vođene tim mečevima, ali to po nama nije reper.

Što se Šapovalova tiče on je odigrao sasvim korektan turnir u Torontu. Nije bilo realno da ponovi uspeh iz prošle sezone kada je stigao do polufinala, a ove godine koban po njega je bio Robin Hase  koji iz nekog razloga gotovo uvek igra dobro u Kanadi.

Ovde u Sinsinatiju je imao jako težak meč u prvom kolu gde je dobio maltene izgubljen meč protiv Tiaofoa. Naime, Tiafo je imao servis za pobedu, ali je Šapovalov uspeo da preokrene meč u svoju korist. Bilo je tu malo i sreće, ali i naznaka da je Šapovalov jak u glavi i da je budućnost njegova. Nakon toga je pobedio veoma dobrog Edmunda te se može reći da je Šapovalov u odličnom ritmu.

Obojica imaju jako dobre servise, a s obzirom da je podloga veoma brza jasno se nameće opcija koju ćemo igrati. Margina na broj gemova iznosi 25,5 i po nama je to mnogo. U takvim situacijama igra se prvi set koji je malo rizičnija varijanta, ali može da dođe bez problema.

Raonić će verujemo da bombarduje Šapovalovov jednoručni bekend koji je možda njegov bolji udarac, ali kada vraćate loptice koje idu preko 200 km/h sve to pada u vodu. Tu je takođe i kik servis koji Raonić može da odservira vrlo dobro, tako da uz korektne procente prvog servisa Raonić će imati svoj dan.

Sa druge strane, Šapovalov je levoruk igrač što mu daje prednost prilikom servisa. On može da kreira uglove kakve Raonić ne može, a takođe kao i Raonić i on će vrlo verovatno ići na protivnikov bekend. Raonićev bekend je vrlo slab, kao i inače ritern tako da uz pametnu igru Šapovalov ima čemu da se nada.

Ovde ne bi trebalo da vidimo mnogo igre, jer će se stvari odvijati veoma brzo. Razmene će biti kratke, gemovi još kraći tako da uz malo sreće ova margina može biti probijana vrlo lako.

Predlog: Prvi set više od 10,5 gemova 1,93     (kladionica Maxbet)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.