četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanavaro „opleo“ po čelnim ljudima italijanskog fudbala

Reprezentacija Italije je u baraž duelu protiv selekcije Švedske izgubila ukupnim rezultatom 1:0), i tako posle 60 godina „Azuri“ se nisu kvalifikovali za nastup na Svetskom prvenstvu.

Svoje nezadovoljstvo povodom ovog velikog neuspeha italijanskog nacionalnog tima izrazili su brojni fudbaleri, a jedan od njih je i Paolo Kanavaro (mlađi brat legendarnog Fabija Kanavara), koji je oštro iskritikovao vodeće ljude italijanskog fudbala u kojima vidi krivicu za ovaj debakl.

„Nismo izgubili plasman na SP sada, već pred 15 godina kada su ljudi koji su ulagali u fudbal počeli da dovede promašene fudbalere u našu ligu. Takvi igrači su zauzimali mesta domaćim fudbalerima. Sa ovim smo dotakli dno i nadam se da je ovo prilika da se sprovede velika reforma u našem fudbalu. Vreme je da kažemo zbogom mumijamo koji vode naš fudbal. Vreme je za mlade da dobiju šansu za dokazivanje. Svaka čast Bufonu, mogao je da postane prvi igrač u istoriji sa šest nastupa na Mundijalima. Nadam se da su njegove suze poslednje prolivene za naš fudbal“, napisao je Kanavaro na socijalnim mrežama.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje