subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KANSAS CITY CHIEFS – HOUSTON TEXANS – NAJAVA MEČA

Treći meč divizijske runde play off-a NFL šampionata rezervisan je za Kansas City Chifse i Houston Texanse. Kladionice su postavile Kansas za velikog favorita sa kvotom 1,25, ali ko nama može da garantuje da će oni pobediti, posebno nakon nekih iznenađujućih rezultata u ovom play ofu.


Kansas City Chiefsi:

Kansas u poslednje vreme igra više nego dobro. Koliko god to smešno zvučalo, ona povreda kolena Patricka Mahomesa je dobro došla timu. Nakon njegovog povratka na teren, ekipa je iz utakmice u utakmicu dizala formu i napad je izgledao sve bolje i bolje. Problematična odbrana koju su svi kritikovali je istupila, i svojim nastupom direktno uticala na ishode nekih mečeva.

Kada je zdravlje u pitanju, svi su relativno zdravi osim Traveca Kelcea koji ima problema sa povredom, ali nema sumnje da će nastupiti na današnjoj utakmici.


Houston Texansi:

Houston je imao vatreno kršenje u vidu utakmice protiv Buffalo Billsa. Prvo poluvreme je bilo za zaborav, jer su Billsi dominirali u svakom segmentu igre. Ipak, drugo poluvreme je donelo preokret. Billsi su nekim svojim pogrešnim odlukama doprineli da se Houston vrati, ali i svojm kvalitetom Houston je uspeo da preokrene taj meč. Pre svega ističemo J.J. Watta kao krucijalnog igrača, jer je ekipa eksplodirala tek nakon njegovih sjajnih akcija.

Bez obzira na pobedu jasno je kao dan da Houston mora mnogo bolje protiv Kansasa. Na ruku im ide činjenica što su dobili Kansas u regularnom delu, a velika stvar će biti i povratak drugog hvatača tima Willa Fullera. Sa njim u timu Houston ima mnogo više produktivnosti u napadu, a i Deandre Hopkins (prvi hvatač tima) ima mnogo više prostora.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Zanimljivo će biti videti kako će Houston pripremiti ovu utakmicu. Prvu utakmicu ove sezone koju su dobili bila je na veliki broj poena, ali nismo sigurni da će uspeti to da ponove. Ključ igranja protiv Kansasa jeste dobra igra po zemlji. Ukoliko radi igra po zemlji napad koji predvodi Patrick Mahomes će biti na klupi i hladiti se. Houston ima Carlos Hydea koji je u tom prvom meču nosio loptu čak 26 puta i istrčao 116 jardi. Na taj način su diktirali tempo, kontrolisali sat i na kraju postigli 31 poen. Nema sumnje da će taktika Texansa biti ista, jer su Chiefsi 26. odbrana lige po branjenju trčanja sa 128,2 dozvoljena jarda po utakmici.

Sa druge strane Mahomes i drugovi će maksimalno napadati taj slabašni secondary Houstona. Prosto, hvatački korpus Kansasa je izrazito ofikasan, a odbrana Texansa nema igrače koji mogu da isprate Tyreeka Hilla, Sammy Watkinsa i ostale drugove. Houston je 29. odbrana lige po branjenju pasa sa 267,3 jarda. Kroz vazduh su dozvolili čak 33 tačdauna i po tome su treća najgora ekipa u ligi. Dakle, računica je jasna, Kansas će ići na pas i agresivno napadati, jer im je to do sada uvek davalo rezultate.

Po svemu sudeći ovo će biti još jedna utakmica na veliki broj poena.

Predlog za klađenje: Preko 50,5 poena 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje