Advertisement
MaxBet

Kanzas Siti Čifsi će u drugom konferencijskom finalu dočekati Nju Ingland Patriotse. Biće to repriza duela sa početka sezone samo što ovaj meč ima mnogo veći ulog. U tom meču Nju Ingland je slavio sa 43:40 kada su postigli tačdaun u posldnjim trenucima utakmice. Nema sumnje da će ovaj meč biti uzbudljiv, jer ono što su Patrik Mahoms i Tom Brejdi prikazali tokom regularnog dela sezone garantuje zabavu.

Kanzas Siti je odigrao fenomenalan meč protiv Indijanapolis Koltsa. Vreme je bilo užasno za igru, jer je sneg padao tokom cele utakmice. Ipak, to nije sprečilo Patrika Mahomsa da baca loptu kao da je bio sunčan dan u Kanzasu. Zaista je iznenađujuće bilo sa kojom lakoćom su hvatači hvatali sve te lopte, a pobeda je bila više nego zaslužena. Pored uvek odličnog napada mora se pohvaliti i odbrana koja je uradila fenomenalan posao. Prvo poentiranje Indijanapolisa nije produkt Endrua Laka i njegovog napada, već specijalnog tima koji je uspeo da istrči tačdaun.
Apsolutno su zaštitili svoju END zonu i čini se da su odbrani digli baš kada je najpotrebnije.

Što se Nju Inglanda tiče oni su odigrali gotovo savršenu utakmicu protiv Los Anđeles Čardžersa. Ako postoji savršenstvo u plej ofu onda je to bila ona utakmica u kojoj je Nju Ingland radio šta je poželeo. Nju Ingland je već na poluvremenu imao vođstvo od 35-7 i bilo je jasno da je tu utakmica gotova. Napad Čardžersa je uštopovan u mestu, a Filip Rivers je sve vreme gunđao od nemoći. Apsolutna dominacija od prvog pa do poslednjeg minuta za jednu rutinsku pobedu.


Analiza meča i predlog za klađenje:

Mi ovde moramo ukazati poverenje Tomu Brejdiju i njegovoj četi. Jednostavno kada dođe plej of i ovakve utakmice on upali neku posebnu brzinu i po pravilu se plasira u veliko finale. Nju Ingland ne igra možda atraktivno kao Kanzas Siti, ali svaki njihov napad je isplaniran do najmanjeg detalja i zato su Patriote tu gde jesu. Bez obzira što je odbrana Kanzas Sitija odigrala odličan meč protiv Koltsa, ovde ih čeka mnogo ozbiljniji napad i pre svega ozbiljniji trener. Očekujemo da se u ovaj meč uključi i Rob Gronkovski čiji učinak ne dostaje. Ipak, i kada on nema svoje lopte Nju Ingland pobeđuje, a šta će biti kada i on uđe u celu priču to samo možemo da nagađamo.

Vreme u Kanzasu će sada biti mnogo bolje, bez padavina što će samo olakšati i Brejdiju i Mahomsu pri bacanju lopte.
Iskustvo je iskustvo i ono je u ovakvim mečevima uglavnom presudno. Ono je na strani Brejdija i mi idemo na njegovu stranu.

Pošto se očekuje veliki broj poena smatramo da je mnogo bolja opcija odigrati Patriote na poene nego njihovu čistu pobedu. Margina zahteva četiri tač dauna što je više nego realan scenario.

Predlog za klađenje: Nju Ingland više od 26,5 poena Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.