četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifs – Hjuston Teksans – Najava meča

I tako dođosmo mi i do kick ofa koji je rezervisan za akutelne šampione Kanzas Siti Čifse. Na Eurohed stadionu Patrik Mahoms i družina će ugostiti Hjuston Tekanse.

Kladionice favorizuju Kanzas Siti sa kvotom 1,25, što je potpuno razumljivo, jer je Kanzas i ove sezone jedan od glavnih kandidata za osvajanje titule.

Nije tajna da Kanzas želi da stvori dinastiju sličnoj onoj koju su napravili Nju Ingland Patriote. I nemojte se začuditi ako se to stvarno i dogodi, jer je konkurencije u AFC konferenciji dosta slabija u odnosu na NFC konfernciju.

U skladu sa tim Kanzas je sačuvao skoro sve svoje najbolje igrače. Kvoterbek Patrik Mahoms je potpisao desetogodišnji ugovor na osnovu kog će zaraditi verovali, ili ne 450 miliona dolara. Samo ova brojka vam pokazuje koliko u redovima Čifsa veruju u njega i o kakvom se igraču tu radi.

Pored Mahomsa ugovore su produžili Trevis Kelsi i Kris Džons, a nagradu je dobio i glavni trener Endi Rid. Tim je može se reći isti, ali treba napomenuti da su Čifsi na draftu birali sjajnog Gasa Edvardsa Elarija. Trčanje je bila slaba tačka Čifsa prošle sezone, a ovaj mladi igrač će taj napad učiniti još raznovrsnijim i jačim ako je to uopšte moguće.

Što se Hjustona tiče usledila je neka faza ribildinga. Prošle sezone su se oslobodili Džadeviona Klaunija, bitnog šrafa u odbrani koji je sa Džej Džej Votom radio sjajne stvari. U pauzi između dve sezone trejdovali su Deandrea Hopkinsa u Kardinalse. Hvatački korpus jeste brojniji, jer su tu Vil Fuler, Rendal Kob, Keni Stil i Brendin Kuks, ali pitanje je kako će to sve to izgledati na terenu, i da li će oni moći da nadomeste brojke koje je imao sjajni Deandre Hopkins.

Kvoterbek Dešon Votson je slično kao i Patrik Mahoms dobio mega ugovor, što znači da mu se aspolutno veruje. On je u neku ruku jedina konsanta unutar ovog tima. Pravi je vođa, i nema sumnje da će i ove sezone voditi svoj tim ka plej ofu.

Predlog za klađenje:

Kvota na Čifse u najmanju ruku nije vredna rizika, jer igrati 1,25 u NFL je zaista sramotno. Kada igraju Čifsi samo su poeni prava opcija, jer je to tim koji je u prethodne dve sezone pod vođstvom Mahomsa postizao u proseku 28,2 i 35,3 poena.

Ono što je specijaltit Endija Rida jeste da tempira formu za ovaj rani deo sezone kada su ekipe još uigravaju. Ova će biti tek posebna, jer nije bilo pripremnih utakmica.

Evo šta kaže statistika za Endija Rida i njegove Čifse:

Čifsi su na otvaranju sezone 2017. godine protiv Nju Inglanda u Bostonu bez problema postigli 42 poena, 2018. godine protiv Los Anđeles Čardžersa su postigli 38, a prošle godine su Džeksonvilu strpali 40 poena na otvaranju sezone.

Patrik Mahoms je u poslednje dve godine na otvaranju sezone prebacio 634 jarde uz 7 pasova za tačdaun.

Endi Rid vodi Čifse već 7 godina i verovali, ili ne jednu sezonu Čifsu su počeli sa 9-0, dva puta su počeli 5-0, a u ostalim sezonama su krenuli sa 4-0. Apsolutna fantazija od brojki i to se mora ispoštovati.

Iz svega viđenog nekako se pobeda Čifsa ne dovodi u pitanje. Pitanje je samo koji će rezultat biti. Čifsi su mašina koja postiže veliki broj poena u kratkom periodu i da bi ste ih pobedili morate maksimalno iskorisiti sve njihove greške i pratiti taj njihov ritam. U ovom trenutku nismo sigurni da Hjuston to može, jer imaju potpuno novi napad i ne tako sjajnu odbranu kao prethodnih sezone.

Za ovaj meč postoje dve opcije. Prva je timski over na Čifse od 31,5 poena, a druga je hendikep od 9,5 poena. Oba mogu da prođu, jer kao što smo već rekli nismo sigurni da Hjuston u napadačkom delu može da parira Čifsima koji ako budu bili u elementu i postizali poene u proseku onda će verovatno i hendikep biti pokriven.

Predlog za klađenje: Čifsi više od 31,5 1,85
Opcija 2: Pobeda Čifsa u hendikepu -8,5 1,85

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje