petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifs – Sinsinati Bengals – Specijal predlozi

Konferencijska finala sa sobom sigurno donosi spektakl i rešili smo da se oprobamo sa specijalima. U poslednje vreme stavljali smo predloge iz specijala i može se reći da je prolaznost bila više nego korektna.

U ovakvim utakmicama prostora za neko taktiziranje i iznenađenja nema, te je za očekivati da i jedni i drugi idu na svoje najbolje najsigurnije opcije.

Ovo su predlozi za ovu utakmicu:

Trevis Kelsi više od 77,5 uhvaćenih jardi @1,80
Klajd Edvards Iler više od 37,5 istrčanih jardi @1,75
Evan Mekfirson više od 6,5 poena @1,70

Trevis Kelsi je uz Džordža Kitla najbolji tajt end u ligi već nekoliko sezona unazad. On je omiljena opcija Patrika Mahomsa. Svaka čast Tajriku Hilu, ali on je zadužen za one duže rute koje se dosta ređe bacaju.

Kelsi Trči te rute od 10 do 15 jardi koje su najsigurnije, a zbog svojih fizički predispozicija po nekom pravilu Kelsi na tu jardažu doda još 5-6 jardi. Ukoliko bude imao 7-8 meta verujemo da ovo prebaciju.

Klajd Edvards Iler je prva trkačka opcija za Čifse u tu je svakoj priči kraj. Odigrao je fenomenalnu utakmicu protiv Bilsa i nadamo se da će ga Rid koristiti pametno.

Za kraj smo ostavili kikera Sinsinatija Evana Mekfirsona koji je nova mlada. Momak ima fantastiču sezonu iza sebe i da bi ova margina bila probijena treba da šutne dva fild gola i jedan ekstra poen što je više nego realno.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje