petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Los Anđeles Čardžersi – Najava meča

Eurohed stadion biće poprište duela između Kanzas Siti Čifsa i Los ANđeles Čardžersa. Ovo je divizijski derbi zapadne divizije AFC-a u kome se Čifsi favorizuju sa kvotom 1,3, dok je margina postavljena na 55,5 poena.

Pre početka sezone Čifsi i Čardžersi postavljeni kao broj jedan i dva u svojoj diviziji, a relnost je da oba tima imaju po 1-1, dok Vegas i Denver imaju po dve pobede.

Nećemo reći da je ovo ključan meč za bilo koji od ova dva tima, ali je i te kako bitan. Jasno je kao dan da su Čifsi favoriti i očekuje se njihov odgovor nakon poraza od Baltimora.

Napad Čifsa svakako nije problem i realno je očekivati da Mahoms i družina budu na još višem nivou nakon poraza. Poraz od Baltimora je tek prvi za Mahomsa u mesecu semptebru od kada je on u NFL ligi i to jasno pokazuje koliko je on dobar u ovom periodu.

Prošle sezone Čardžersi su iznenadili u prvoj rundi sa Herbertom koji nije bio u planu da igra. Tajord Tejlor se povredio pred sam početak utakmice i ušao je Herbert koji je odigrao maestralan meč. Sada tog iznenađenja neće biti, jer je Herbert igrao cele sezone i sada se mnogo više zna o njemu.

Ne dajemo ni promil šansi Čardžersima ovde. Čifsi retko gube, a kada gube sledeća utakmica bude perfekcija. Na papiru Čardžersi imaju roster koji bi mogao da naškodi Čifsima, ali realnost je drugačija. Imaju mladog trenera, nedisciplinovanu odbranu i biće grešaka sigurno kao protiv Dalas, jer će biti napaljeni protiv divizijskog rivala. Mahoms i družina će naravno sve te greške naplatiti.

Kao što smo već rekli napad Čifsa nikada nije bio problem. Baltimoru su dali 35, Klivlendu 33 i ne vidimo razlog zašto ne bi dali Čardžersima 30+ poena. Jako bitna stvar za ovaj tip je činjenica što Čardžersi imaju dovoljno potentan napad da postiže poene i na taj način tera Čifse da igraju svom snagom tokom celog meča.

Predlog za klađenje: Kanzas više od 30,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje