četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kanzas Siti Čifsi – Nju Ingland Patriotsi – Najava meča

Zbog situacije sa koronavirusom ovaj ponedeljak nam donosi dve utakmice. Na stadion Erouhed domaći Kanzas Siti Čifsi će ugostiti Nju Ingland Patriotse. Po svim parametrima ovo je trebalo da bude utakmica nedelje, ali koronavirus je ponovo učinila svoje. Iz tog razloga analiza ovog meča će biti dosta kraća, jer su se stvari u međuvremenu znatno promenile.

Startni kvoterbek Nju Inglanda Kameron Njuton je pozitivan na koronavirus i neće igrati ovaj, a vrlo verovatno i sledeći meč protiv Denvera. Ovo je umnogome ubilo neizvesnost oko utakmice, jer i sa njim Kanzas bi bio poveći favorit, a bez njega pitanje pobednika se maltene ne dovodi u pitanje. Glavni trener Nju Inglanda Bil Beliček je za startera najavio Brajana Hojera, večitu rezervu Toma Brejdija. To je čovek koji je veoma dobar prijatelj Toma Brejdija i to je glavni razlog zašto je on bio tako dugo u klubu.

Kada je otišao Tom Brejdi očekivala se borba između rukija Džerija Stidama i njega oko mesta kvoterbeka, ali angažovanje Njutona je jasan znak da Beliček nije bio zadovoljan onim što je video od njega.

Kanzas Siti Čifsi su poznat kao tim koji gazi sve pred sobom, posebno u ovom ranom delu sezone. To je možda i njihova mana ma koliko to smešno zvučalo, jer dignu formu u ranom delu sezone, a posle padnu u plej ofu kad je najbitnije. S obzirom da postoji veliko rivalstvo između Endija Rida i Bila Beličeka, i da je Nju Ingland naneo neke teške poraze Kanas Siti Čifsima, za očekivati je da će Kanzas ovde nagaziti gas do daske i maksimalno iskoristiti probleme Nju Inglanda kojih će sigurno biti sa Hojerom kao vođom napada.

Predlog za klađenje: Kanzas više od 29,5 poena 1,85
Opcija 2: Pobeda Kanzasa sa 11 i više poena razlike 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje