petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kapernik se i dalje nada povratku fudbalu

Kvoterbek Kolin Kapernik i dalje sanja da se vrati u NFL ligu. Kapernik preko društvenih mreža redovno objavljuje svoje treninge ne bili pokazao da je u odličnoj formi i eventualno zaintrigirao vlasnike timove.

Kapernik je svoju poslednju utakmicu odigrao sada već davne 2016. godine. On je u tom periodu u znak protesta protiv društvene nepravde i policijske brutalnosti nad tamnoputim stanovnicima u Americi klečao za vreme intoniranja himne. Taj njegov gest imao je veliki odjek širom Amerike, ali ga je i koštao angažmana.

Ipak, od tada pa do sada prošlo je mnogo vremena i možda postoji neka mala šansa da se Kapernik vrati. I sam komesar NFL lige Rodžer Godel je ohrabrio timove da potpišu Kapernika, jer kako je rekao liga je nastavila sa novim inicijativama za rasnu jednakost i pozdravila Kapernikove napore da podigne svest o problemima u Americi.

Kapernik je u svojoj karijeri igrao za San Francisko 49erse u periodu od 2011. do 2016. godine, a najveći uspeh je plasman u Superboul 2013. godine kada je njegov San Francisko poražen od Baltimor Rejvensa.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.nfl.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje