četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kapiten Augsburga suspendovan zbog sukoba sa trenerom RB Lajpciga!

Kapiten nemačkog Augsburga, iskusni defanzivni vezista Danijel Bajer, suspendovan je na jednu utakmicu u okviru Bundeslige zbog sukoba sa glavnim trenerom RB Lajpciga tokom utakmice 5. kola, prošlog utorka (1:0).

Sukob kapitena Augsburga i glavnog trenera RB Lajpciga, Ralfa Hazenhetla, nastao je u ranoj fazi utakmice kada je domaća ekipa branila vođstvo. Nakon jednog duela, Bajer je pao na zemlju blizu tehničkog prostora gostujuće ekipe, a odmah pošto je ustao pljunuo je u pravcu Hazenhetla i “počastio“ ga još jednim ružnim gestom, što je ovaj shvatio kao provokaciju i na kraju utakmice sve to pretvorio u još žešći sukob, gde su nekolicina igrača morala da se postave između njih.

Nakon završetka utakmice održano je zasedanje disciplinskog komiteta na kojem je odlučeno da se Danijel Bajer kazni sa suspenzijom na jednu utakmicu, tj. onu sa Štutgartom, koja će biti odigrana u subotu.

Bajer je u dresu Augsburga od januara 2010. godine odigrao ukupno 271 utakmicu gde je pritom postigao 7 golova i 22 asistencije, dok je tokom tekuće sezone ostvario svega 6 pojavljivanja u okviru Bundeslige i Kupa Nemačke.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje