subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kapiten odlazi!

Dugo su trajali pregovori, ali na kraju nisu uspeli da pronađu kompromis – Serhio Ramos i definitivno napušta – Real Madrid! Ovu vest i zvanično je potvrdio španski velikan na svom oficijalnom sajtu uz informaciju da će u četvrtak od 12.30 biće održana konferencija za medije.

Iskusni defanzivac će se tada oprostiti od „Kraljevskog kluba“ nakon 16 godina provedenih u Madridu. Bilo je naznaka da bi Ramos mogao da ostane u klubu, ali jednostavno njegove zahteve predsednik – Florentino Perez nije hteo da ispuni.

35-godišnji štoper je insistirao na dvogodišnjem ugovoru, dok je uprava kluba ponudila novu saradnju u trajanju od svega 12 meseci uz smanjenje plate od 10%, što sa druge strane kapiten kluba nije želeo da prihvati.

Ramos je stigao na stadion „Santiago Bernabeu“ krajem avgusta 2005. godine u transferu vrednom 27 miliona eura iz Sevilje. U dresu madridskog kluba ukupno je odigrao 671 utakmicu na kojoj je postigao čak 101 pogodak, što je zaista neverovatan podatak za jednog odbrambenog igrača.

Sa „Kraljevskim klubom“ je osvojio i 22 trofeja – 5 titula prvaka „La Liga“, dva puta „Copa del Rey“, 4 Superkupa Španije, 4 trofeja u Ligi šampiona, 3 pehara u Superkupu Evrope, kao i četiri puta Svetsko klupsko prvenstvo.

Nema nikakve dileme da je Ramos mnogo toga dao Real Madridu u prethodnih 16 godina i da će ostati upamćen kao jedan od ponajboljih igrača ovog kluba.

Mediji navode da „prekaljeni as“ ima ponude – Paris Sen Žermena i Mančester Sitija, ali i njegovog bivšeg tima – Sevilje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje