četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kapiten ostaje u klubu

Engleski klub – Sautempton ovog leta ostao je bez dvojice izuzetno bitnih igrača – Janika Vestergarda i Danija Ingsa, ali je uprava kluba uspela da „zadrži“ kapitena ekipe – Džejms Vord Prausa.

26-godišnji centralni vezista je potpisao novi ugovor sa „Svetcima“, prema kojem će ostati u klubu sve do leta 2026. godine.

 

„Mislim da sam trenutno verovatno najsrećniji čovek na svetu. Verujem da sam doneo ispravnu odluku i da je to veliki korak napred. Neverovatno sam ponosan na to da svoju budućnost ponovo posvetim ovom klubu i za mene počinje novo poglavlje. Klub je učinio toliko toga za mene, ne mogu rečima da opišem mogućnosti i šanse koje su mi dali i ja sam veoma zahvalan na tome. Moj posao ovde nije gotov, imamo još mnogo toga da uradimo“, rekao je povremeni reprezentativac Engleske.

Vord Prauz je sa svega 9 godina došao u Sautempton, a deo prvog tima postao je tokom 2011. godine. Do sada je ukupno sakupio 323 nastupa na kojima je postigao i 33 pogodaka.

Aston Vila je ovoga leta bila izuzetno zainteresovana za njegove usluge, ali Sautempton nije želeo da se odrekne svog kapitena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje