utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Karen Hačanov – Pablo Karenjo Busta – Najava polufinala u Tokiju

Da, došli smo i do samog kraja olimpijskog turnira u Tokiju. Polufinalni program u muškom singlu otvaraju Rus Karen Hačanov i Španac Pablo Karenj Busta. Kladionice ovde ne vide izrazitog favorita, te su postavili egal kvote, dok je margina postavljena na 21,5.

Mi se sa kladionicama i ne slažemo. Naše mišljenje je da je Karenjo Busta ovde favorit, i to poveći. Stilski apsolutno ne paše Hačanovu i to će biti prevaga. Kada kažemo stilski mislimo na stil igre naravno. Hačanov nije igrač koji voli mnogo da prebacuje. On je igrač koji svoju igru bazira na prvom servisu, i teži što kraćim poenima. Kada se pojavi iole jači teniser na riterni i igrač koji može da optereti bekend Hačanova, onda se pojavljuju problemi. Na ovom turniru to su svakako bili Japanac Nišioka i Argentinac Švarcman koji su mu otkinuli po setu. Ipak, obojica su niskog rasta i njima servis nije jača strana, te se Hačanov snašao. Ovde će imati protivnika koji može da prebacuja i koji ima sasvim solidnu servus koja mu donosi prednost u kontinuitetu.

Ko prati tenis zna da je psihologija jako bitna stvar. Strah od uspeha je možda i veći od straha od neuspeha. SInonim sa neuspeh su partije Hačanova u bitnim mečevima. Rus je ovde sezone igrao dva polufinala oba je izgubio. Igrao je pet polufinala tri je izgubio. Čoker je po prirodi i to bi mogla biti prevaga.

Ako je uspeo da dobije Medvedeva i to prelako apsolutno ne postoji razlog da ne pobedi Hačanova, koji je skoro za klasu ispod kvaliteta Medvedeva.

Predlog za klađenje: Pobeda Karenjo Busta

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje