četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Karlos Alkaraz – Kasper Rud – Najava finala Majamija

Danas je na programu finale mastersa u Majamiju. Snage će odmeriti Španac Karlos Alkaraz i Norvežanin Kasper Rud. Kladionice drže Alkaraza za izrazitog favorita sa kvotom 1,33, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Kao i ceo svet i kladionice su očigledno impresionirane partijama koje pruža Alkaraz. Sve je to lepo, sve je to bajno, ali u jednom ovakvom meču protiv top 10 igrača dati kvotu 1,35 to ne pije vodu.

Alkaraz činjenica igra odlično, igra fenomenalno, ali ovakvi mečevi su novina za njega i to bi moglo imai uticaja na ovaj meč.

Rud sa druge strane napreduje iz dana u dan, tiho bez mnogo pompe. Iako je važio za igrača koji svoju sreću uglavnom pronalazi na šljaci, eto nama Ruda u finalu mastersa koji se igra na betonu. Za njega se može reći da je konstantan igrač i na njega treba obratiti pažnju u narednim mesecima, jer dolazi šljaka.

Jučerašnje žensko finale je razočaralo. Ovi finalni mečevi su po nekom nepisanom pravilu spetakl za publiku i ne sumnjamo da će ovaj meč biti. Alkaraz jeste dobio mnogo mečeva, ali kako vreme prolazi te pobede su sve tesnije i tesnije.

Španac možda jeste favorit, ali ne ovoliki koliko ga kladionice prikazuju. U skladu sa tim mi očekujemo mnogo veću borbu i over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje