petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Karvahal: Ova sezona je s..nje

Real Madrid je nakon poraza od Ajaksa na svom terenu (1:4) i eliminacije iz Lige Šampiona, ostao bez šanse da odbrani naslov prvaka Evrope. Pored toga, „Kraljevski klub“ je ispao iz nacionalnog kupa „Copa del Rey“, a trenutno imaju čak 12 bodova zaostatka za prvoplasiranom Barselonom u „La Liga“, te će madridski klub po svemu sudeći okončati ovu sezonu dosta neuspešno.

Nakon četvrtog uzastopnog poraza pred svojom publikom (Đirona, Barselona u dva navrata i sada Ajaks), desni bek Real Madrida, Dani Karvahal nije krio veliko razočaranje zbog postignutih rezultata u poslednjem periodu.

„Nikada nije lako doći posle dva poraza od Barselone, ali smo sada želeli pobedu. Međutim, dve greške za 0:2, onda na početku drugog poluvremena 0:3, nas je dotuklo. Ne mogu da opišem koliko se loše osećam, jednostavno to ne mogu da objasnim. Pritom, ne mogu da poverujem da smo samo za nedelju dana otpali iz borbe za tri trofeja. Imamo mlad tim i prostor za napredak je ogroman, ali moramo da priznamo da je ova sezona s..nje“, kazao je španski reprezentativac.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje