subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Katalonci u Torinu bez par igrača rotacije

U utorak veče u Torinu će se odigrati prvi meč četvrtine finala fudbalske Lige Šampiona gde će se od 20:45 sastati Juventus i Barcelona. Glavni sudija na meču biće Szymon Marciniak.

Ovo će biti prvi duel nakon 2015. godine kada su se sastali u finalu LŠ u Berlinu kada je katalonska ekipa slavila rezultatom 3:1 (golovima Rakitića, Suareza i Neymara).

Zanimljivo je da se kadar Juvea iz tog meča drastično promenio, imajući u vidu da su iz starne postave ostala samo 4 igrača – G. Buffon, Bonucci, Barzagli, Lichtsteiner i Marchisio.

Barcelona će biti bez usluga Vidala koji je povređen. Takođe, ni S. Busquets (suspendovan zbog žutih kartona) i Rafinha (povreda) neće nastupiti, dok se isto predviđa i za turskog internacionalca A. Turana (povreda).

U taboru crno-belih, Mario Mandžukić je odradio par poslednjih treninga i ostaje da se vidi da li će mu Allegri pružiti šansu.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje