sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kecmanović ispustio treće kolo Majamija

Srpski teniser Miomir Kecmanović završio je svoje takmičenje na mastersu u Majamiju u drugom kolu. On je u okviru druge runde poražen od domaćeg igrača Frensisa Tiafoa rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (8:6) 7:6 (7:5) posle velike borbe.

Kecmanović je ispustio veliku priliku za plasman u treće kolo, jer je imao sve u svojim rukama. Srpski igrač prvi došao prednosti od 4:1 iz dva brejka. Ipak, Tiafo se vratio fenomenalnom serijom od četiri gema u nizu i poveo je sa 5:4. Prvi set je na kraju otišao u taj brejk, a bolji je bio Tiafo sa 8:6.

Gubitak prvog seta je vidno uticao na igru Kecmanovića. Njegova igra i moral su pali, a Amerikanac je to iskoristio za pravljenje brejka i vođstvo od 2:0. Ta prednost nije dugo trajala, jer se Kecmanović vrlo brzo vratio na 2:2 i u tim trenucima preuzeo inicijativu. I drugi set je završen posle taj brejka, i tu je Kecmanović propustio veliku priliku. Srpski teniser je poveo sa 4:2, a na njegovu ruku je išla činjenica da je Tiafo imao problem sa povredom. Amerikanac se otežano kretao, ali ne neki način uspeo da preokrene taj brejk u svoju prednost i plasira se u treću rundu.

U trećoj rundi Tiafo će igrati protiv veterana iz Španije Davida Fererea koji je napravio veliko iznenađenje pobedivši Aleksandera Zvereva. Rezultat je bio 2:1, po setovima 2:6 7:5 6:3.

Iako je pred penzijom David Ferer i dalje ume da zablista, a ovom pobedom je samo produbio krizu rezultata kod mladog Nemca.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje